uitbreidingen

Speciaal voor nieuwbouwprojecten.

Met Uw project online heeft u standaard een complete website, speciaal voor uw nieuwbouwproject. Kies uit één van de drie webpakketten die wij voor u hebben samengesteld!

Pakket 1, 2 of 3

 

Uitbreidingen

Geef uw website extra functionaliteit of haal er nog meer uit en kies voor de nieuwsbriefmodule, enquêtefunctionaliteiten en de interactieve kavelkaart.

 


One-page design

Voor een flitsende entree op uw website kan de one-page homepage een goede toevoeging zijn. Scroll naar beneden voor een complete beleving. Voorbeelden zijn de website van Saksen Weimar maar ook Paradijs maakt hiervan gebruik. Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.


Digitale nieuwsbrief

Niet meer weg te denken in vastgoedcommunicatie. U wilt uw potentiële kopers of huurders immers steeds als eerste op de hoogte brengen van het laatste nieuws over uw project. Na het verzenden kunt u precies zien wie op welke link heeft geklikt. En zelfs waar diegenen zich bevinden. U bepaalt vervolgens wat u met alle data doet. 


Data/enquete

Wanneer u nog in een pre-sale fase bent en de markt wilt verkennen, ontwikkel dan een enquêteformulier waarmee u wensen en behoeften van potentiële kopers in kaart kunt brengen. De waardevolle informatie die een dergelijke enquête oplevert, geeft een duidelijk inzicht in wat kopers echt willen. Deze ingevulde gegevens zijn ook te downloaden in Excel en geven ook de naam- en adresgegevens van de respondenten weer


Interactieve kaart

Dit interactieve kavelkaart is een dynamische projectplattegrond op uw projectwebsite. Op de kaart kunnen geïnteresseerden in één oogopslag het gehele project overzien en de eigenschappen van de woningen raadplegen. Daarnaast kunt u vanuit hier weer linken naar de verschilde woningtype-pagina's. 

Ontwikkelingen

Ondertussen werken wij aan nog meer mooie en slimme tools. Denk bijvoorbeeld aan een CRM pakket die gekoppeld kan worden; Het Woningdossier. De techniek staat nooit stil en wij trouwens ook niet – inspiratie te over!

4-slag elst
Saksen Weimar
De Tuin van Elden
Kwekerij Veelzorg