Header Marketing Bordje

 

Adverteren en remarketing

Adverteren op internet is een kostenefficiënt middel met een optimaal bereik als u het op de juiste wijze inzet en met de juiste partij samenwerkt. Momenteel draaien er display- en retargeting-campagnes voor een aantal projecten van onze opdrachtgevers. En adviseren we over de inzet van Google Adwords en andere online promotiemogelijkheden. Daarbij benadrukken we het belang van de goede vindbaarheid van uw site. Door er regelmatig nieuwe content op te plaatsen en de juiste zoekwoorden en metatags toe te voegen, kunt u het maximale uit elke online reclame-euro halen.

  •  Display- en retargetingcampagnes
  •  Google Adwords
  •  Content voorzien van zoekwoorden en metatags
  •  Google optimalisatie 

 

Social media

Twitter, Facebook, en Google+ zijn waarschijnlijk de bekendste en meest toegepaste social media in vastgoedland. Maar uw doelgroep is vaak ook te vinden op Pinterest, Instagram en YouTube. Door continu relevant nieuws brengen via zoveel mogelijk sociale kanalen, en door te reageren op berichten en berichten te boosten binnen de doelgroep, haalt u het maximale uit alle social media mogelijkheden. Wij doen graag een voorstel en helpen u graag met het onderhouden en up-to-date houden van al uw projectaccounts. 

 

 

Dankzij de komst van internet, social media, smartphones, tablets en meer kunt u tegenwoordig veel meer uit uw project halen dan ooit. Woningcorporatie Mitros uit Utrecht snapt dat als geen ander en vroeg ons voor hun project Het Stadse Huis (bedacht door INCOMBINATIE natuurlijk) een app te ontwikkelen waarmee toekomstige bewoners hun eigen huis kunnen samenstellen: de Huisconfigurator app. Hoe dat werkt? Download hem dan hier.

Kwekerij Veelzorg
Saksen Weimar
Paradijs
De Tuin van Elden
Saksen Weimar
Kwekerij Veelzorg
CarpeDiem
100% LENT